Iskustva

Ne kaže naš narod uzaludno - sto babica, a dete kilavo. Upravo je tako i kod laptopova. Jedan prijatelj predlaže Intel, drugi AMD, treći kaže kupi samo HP, četvrti je za Toshibu, peti za Dell, a šesti vas ubedjuje da je Asus najbolji....

Kad Vam se zavrti u glavi od svih tih predloga, kad više gotovo da ne znate šta da kupite - pozovite nas.

Nase ljubazno osoblje ce Vas pazljivo saslusati a onda Vam preporuciti upravo onaj laptop koja u potpunosti odgovara Vasim zahtevima. Jer, zašto za kacelariju, recimo, kupiti vrhunski laptop sa 3D neintegrisanom grafičkom kartom, kad ćete na njoj uglavnom kucati u Wordu i ici na Internet... Uštedećete mnogo !

Ili, na primer, kupićete Vašem detetu integrisanu konfiguraciju laptopa Velika greška! Vaše dete neće moći da igra 80% novih igrica. Razočarano dete više neće želeti da sedi za kompjuterom i uz igri i - UČI!

Da Vam ne pričamo sad ovde kako greše arhitekte, mašinci, projektanti kupujući baš ono što im - ne treba!

Zato smo mi tu.
ZNAMO ŠTA VAM TREBA !I još jedan predlog:
 

U današnje vreme kad je svaki dinar kao zlato vredan razmislite o kupovini polovnog laptopa kod nas u radnji. Imaćete šestomesečnu garanciju, besprekornu očuvanost laptopa, vrhunske karakteristike, a platićete ga duplo manje nego sličan nov! Uz to: instaliran operativni sistem i sve programe za nesmetan rad dobijate - besplatno!

* Što se tiče servisa: DOBRO RAZMISLITE KOME DAJETE LAPTOP NA POPRAVKU. Mnogo je servisera bez iskustva koji nenamerno mogu da unište celu matičnu ploču laptopa posle čega popravke - nema! Neće Vam naplatiti ništa ali vi nazad dobijate nepopravljiv laptop.

Šestomesecna garancija koju vam dajemo znači samo jedno: VERUJEMO U SVOJ RAD !

Copyright © 2015 All rights reserved | Sajt kreirao MICRO DIZAJN STUDIO